top of page

OVER ONS

We are Seducers
We are Dreamers
We are Sisters
over ons
Hallo, wij zijn de zusjes Bombé en de oprichters van Bombé hair. Leuk weetje: ja inderdaad, wij zijn zussen! En we willen vrouwen over de hele wereld inspireren om de beste versie van zichzelf te worden met haarstyling tools die eerlijk, van hoge kwaliteit en uniek zijn. Het is niet zomaar het kopen van een hair tool, het is een transformatie in zelfvertrouwen en een ervaring in onze Bombé sisterhood. 

Als jonge meiden weten we dat een goed uiterlijk je het gevoel geeft dat je de hele wereld aan kan. Een gevoel van zelfvertrouwen. Als je het gevoel hebt dat je er goed uitziet, verandert dat de manier waarop je met mensen omgaat. Je komt veel zelfverzekerder over op anderen en je straalt positieve energie uit dat anderen inspireert om ook hun licht te laten schijnen!
We are Seducers
We are Dreamers
We are Sisters
AfterlightImage 18.JPG
Onze missie is om alle vrouwen aan te moedigen om de beste versie van zichzelf naar voor te laten komen door het boosten van zelfvertrouwen en schoonheid.

Daarnaast willen we een plek hebben waar we allemaal als zussen onze verhalen en beauty tips kunnen delen. Volg ons op Instagram en deel je verhaal met ons! #bombehair

Wij staan altijd klaar om een zus voor je te zijn. Heb je vragen over je producten, wilt jij je geld terug, of wil je gewoon een praatje maken? Een open en persoonlijke benadering is waar wij goed in zijn. Zussen zorgen immers voor elkaar, en dat is ook wat wij voor onze klanten willen betekenen.
bottom of page