top of page

HOE WERKT HET

Prep - Wave - Finish
Hoe werkt het

Stap 1: Preparation
Zorg ervoor dat het haar voor gebruik schoon, droog en vrij van klitten is. Gebruik een hittebestendig haar product en eventueel een forming haarspray, zodat de waves goed blijven zitten. Verdeel het haar in secties met clips. Gebruik de hittebestendige handschoen om verbrandingen te voorkomen.

Stap 2: Wave
Zet de krultang aan op de gewenste temperatuur. Begin aan de achterkant met waven. Neem smalle secties haar voor een gedefinieerde wave of grotere secties voor een beachy look. Neem een pluk en houdt deze 3-10 seconde vast, probeer uit wat voor jou het beste werkt. Volg dezelfde methode voor heel het haar.

Stap 3: Finish
Zorg dat heel het haar afgekoeld is en schud het haar eventueel los met uw vingertoppen of een grove kam. Zet de waver uit en haal daarna pas de stekker uit het stopcontact. Zorg dat de waver is afgekoeld en berg hem daarna pas op. Geniet van je mooie zelfgemaakte Bombé waves!

*De temperatuur kan ingesteld worden tussen de 80℃-210℃ en is daarom ook geschikt voor haar extensions van zowel echt haar als synthetisch haar.

bottom of page